ΥΛΙΚΑ
- 1 φύλλο σφολιάτας βουτύρου κομμένη στα 8
- 2 μήλα 1 κόκκινο και 1 ξινό μήλο κομμένα σε κύβους
- 2 κουταλιές βούτυρο Νάξου
- Άχνη ζάχαρη
- Κανέλα
- 8 κουταλάκια του γλυκού μαρμελάδα μήλο κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τη μαρμελάδα με τα μήλα και το λιωμένο βούτυρο και μοιράζουμε το μείγμα στα 8 κομμάτια της σφολιάτας. Τα κλείνουμε, τα πατάμε με το πιρούνι γυρω γύρω, τα χαράζουμε από πάνω και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά. Μόλις κρυώσουν τα πασπαλίζουμε με την άχνη και την κανέλα.